Piatra anului în materie de inel de logodnă și verighete

Verighete Aur Atcom

De foarte mulți ani, anual se constată că există câte o piatră care farmecă privirile viitorilor miri. Sunteți și voi pregătiți să vedeți care este piatra anului în materie de inel de logodnă și verighete? Care este acea piatră care s-ar putea să vă ia privirile? Atât în cazul în care vorbim despre verighete, cât și în cazul în care vorbim despre inel de logodnă, în 2020 s-a constat faptul că diamantul își merită prima poziție în materie de pietre prețioase. Voi știați că acesta este, de altfel, printre primele locuri de foarte mult timp? Dacă este să facem un sondaj, 9 din 10 cupluri vor fi mai atrași de verighetele și inelele de logodnă care au și pietre prețioase, precum diamantul.

Chiar dacă este vorba despre verighete aur sau alte modele verighete, este de la sine înțeles faptul că un inel sau o verighetă cu diamant vor da mult mai bine pe deget. De ce se întâmplă asta și de unde decizia achiziției unor verighete diamant? Ei bine, se caută în zilele noastre rafinamentul și eleganța. Ba pe lângă aceste aspecte, ne mai place și să ieșim puțin în evidență. Și cum să o facem dacă nu prin prisma unei bijuterii? Se știe că o bijuterie mereu va completa o ținută sau o postură. Asta se întâmplă tot mai des, mai ales dacă vorbim despre verighete sau despre accesorii special dedicate mirilor.

Diamantul este o piatră prețioasă foarte frumoasă. Și chiar dacă nu știai acest detaliu, s-ar putea să nu te surprindă că diamantele sunt și ele comercializate în diferite culori. De aceea, când achiziționezi pentru partenera ta un inel de logodnă cu diamant, trebuie să fii atent dinainte la culorile pe care le preferă. Distingem în acest sens, diamante colorate, dar și diamante transparente. Ce este de reținut este că un diamant cu cât este mai alb și mai transparent, cu atât este mai scump. Este ca și în cazul aurului. În timp ce aurul galben are un preț mai accesibil, aurul alb este puțin mai scump, chiar costisitor.

Majoritatea celebrităților vor opta în astfel de circumstanțe pentru inele de logodnă cu diamante transparente. Și voi o puteți face sau puteți opta pentru diamante și smaralde. Diamantele combinate cu smaraldele sunt cele mai căutate modele de inele de logodnă. În nuanțe de roșu, verde, albastru, galben, diamantele au fost și vor fi în continuare o adevărată atenție demnă de admirat pe un inel. Voi ce părere aveți despre piatra anului? Care credeți că este culoarea care vi s-ar potrivi cel mai mult când vorbim despre un diamant pe care trebuie să-l alegeți? Aveți grijă, totuși, să nu depășiți bugetul! Încadrați-vă în el, pentru că acest pas este unul dintre cele mai importante spre o nuntă reușită, ca la carte, exact așa cum v-ați imaginat.

Tags: , ,

Comments are closed.